top of page

Interpelácia vo veci dostavby petržalskej plavárne

Vážený pán starosta,

24. 2. 2015 som Vás na zasadnutí MZ Petržalka žiadal o informáciu ohľadom financovania petržalskej plavárne. Už dávnejšie predtým sme dostali informáciu, že s čiastkou 1.000.000,- eur počítate vo forme dotácie zo strany BSK. Prvá polovica sumy vo forme 500.000,- eur bola schválená zastupiteľstvom BSK v júni 2014.

24. 2. 2015 som Vás interpeloval so žiadosťou ako je to s druhou polovicou sumy. 5. 3. 2015 som od Vás dostal odpoveď, že 15. 11. 2014 bola oficiálne podaná žiadosť s prílohami o poskytnutie zvyšných 500.000,- eur na dofinancovanie plavárne. Dostal som od Vás odpoveď, že žiadosť je v štádiu posudzovania na komisii BSK. Od toho času uplynuli ďalšie takmer 3 mesiace, preto si Vás dovoľujem opäť interelovať v akom je štádiu posudzovanie žiadosti aktuálne.

Zároveň si Vás dovolím požiadať o informáciu ohľadom samotnej výstavby. Pôvodný predpokladaný termín ukončenia stavby a kolaudácie bol apríl 2015. Na rokovaní v januári v Častej Papierničke ste nás informovali o nečakanej prekládke inžinierskych sietí, čo logicky oneskorí termín dostavby. Chcem Vás požiadať o aktualizovanú informáciu termínu dostavby a poskytnutie informácií ohľadom ďalších komplikácií so stavbou petržalskej plavárne.

Vopred ďakujem.

ODPOVEĎ STAROSTU:

Neprehliadnite
Najnovšie príspevky
Archív
Kategórie
No tags yet.
bottom of page