top of page

Interpelácia vo veci výstavby polyfunkčného objektu na Topoľčianskej ulici

Vážený pán starosta,

dovolím si na dnešnom Miestnom zastupiteľstve Bratislava - Petržalka, interpelovať opätovne, tentoraz vo veci Polyfunkčného objektu na Topoľčianskej ulici.

Na webovej stránke www.petrzalka.sk v položkách žiadostí o územné rozhodnutie je žiadosť o územné rozhodnutie, ktorá bola podaná 2. 3. 2015. Žiadateľom je VI Group a. s., Roľnícka 157 BA. Ide o osempodlažný objekt s jedným podzemným podlažím.

Moja otázka je, či ide o ten istý projekt, kde v minulosti išlo o deväťpodlažný objekt s dvoma podzemnými podlažiami, kde žiadosť bola podaná na pôvodné ÚR 12. 1. 2006 a žiadosť o predĺženie platnosti: 2. 4. 2012 so žiadateľom Aquatherm, spol. s. r. o. Starhradská 10, Bratislava, pričom konanie o zmene ÚR bolo zastvené?

Na Topoľčianskej ulici je už v súčasnosti katastrofálna situácia ohľadom parkovania, niekdajšie bývalé miestne trhovisko sa v súčasnosti používa ako parkovacia plocha. Ako bude zabezpečené parkovanie pre obyvateľov Topoľčianskej ulice v čase výstavby objektu a po dostavbe?

Zároveň sa chcem spýtať, prečo obyvatelia Topoľčianskej ulice neboli prizvaní ako priami účastníci konania o vydanú územného rozhodnutia, keď sa ich stavba bezprostredne dotýka?

Chcem navrhnúť prizvanie obyvateľov Topoľčianskej ulice ako priamych učastníkov konania o vydanie územného rozhodnutia.

Vopred ďakujem za odpoveď.

ODPOVEĎ STAROSTU:

Neprehliadnite
Najnovšie príspevky
Archív
Kategórie
No tags yet.
bottom of page